Norsk
Gamereactor
forspill
World of Warcraft: The Burning Crusade

World of Warcraft: Burning Crusade

Litt nytt, mye velkjent. Vi er endelig tilbake i Azeroth for å leke oss med nye landområder, egenskaper, monstre, venner, fiender og ikke minst to nye raser: Blood Elves og Draenei.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

20.10.06
I forkant av lanseringen av World of Warcraft klarte jeg å snike meg med i den amerikanske betatesten. Det var stor fest og jeg ble som alle andre umiddelbart hekta. Tiden gikk, spillet ble lansert og jeg var fremdeles så fortapt i universet og spillet at jeg gladelig gikk i gang med en ny runde. Som alle andre ihuga World of Warcraft-spillere hadde jeg en rekke karakterer, men den som endte opp med å legge beslag på mesteparten av tiden min var en Night Elf Hunter, med navn Vossafår og den koselige bjørnekompanjongen Brum. Jeg spilte intensivt frem til jeg nådde level 40 og fikk min mount, men etter det strakk ikke tiden til lenger. Dermed endte Vossafår opp som en level 45 Night Elf Hunter, og han har fått en velfortjent hvil det siste året. Når betatestingen av Burning Crusade nå er i gang, valgte jeg å konsentrere meg om de nye rasene, fremfor å flytte Vossafår over til den nye serveren. Han er rett og slett for pinglete til å begi seg ut i de nye høy-levelområdene, og da er jo litt av poenget borte.

Siden jeg har spilt relativt mye som Night Elf tenkte jeg å sette i gang som Blood Elf. Endelig har Horde-siden fått en rase som ikke ser ut som degenererte kloakkarbeidere, men designmessig er de egentlig bare Night Elves i en annen farge. Hjembyen Silvermoon og områdene rundt har også mye til felles med Teldrassil, og også her er det egentlig bare fargevalgene som utgjør en vesentlig forskjell. Mye kan endre seg frem til lansering, men når det gjelder landskapdesign virker det som om Blizzard har vært litt late. Mens man vandrer rundt i blodalvene sine hjemtrakter legger man merke til flere områder som er til forveksling like det man har sett i Teldrassil, Auberdine og Astranaar. Nok om det, vakkert er det likevel og Silvermoon som by er overveldende og storslått. Vær forberedt på å gå deg vill mange ganger.

Ettersom jeg tidligere har spilt Night Elf Hunter, og nå har gått over til den mørke siden, tenkte jeg det var på sin plass å bli skikkelig ond: si hei til Blood Elf Warlock’en Løkrull. Hunter og Warlock er to vidt forskjellige ting, men de har en ting felles og det er en medsammensvoren i alle pøbelstrekene. Tidligere var det bjørnen Brum, nå er det Voidwalkeren Kongore. De ti første levelene var jeg selvsagt stuck med en ubrukelig, men morsom Imp. Både Imp og Voidwalker fungerer mer eller mindre som det har gjort tidligere i World of Warcraft.

De aller fleste som tester de nye rasene er på jakt etter noe nytt. Noe grensesprengende som man ikke har sett før. Det være seg egenskaper, omgivelser, utstyr eller motstandere. Det vil man også få, men vær forberedt på en ting. Frem til din Blood Elf eller Draenei vokser seg stor og sterk og får utviklet egenskapene sine et godt stykke, er veldig mye likt. Oppdragene er selvsagt annerledes, men bygget over samme lest. Historien rundt Night Elves er interessant og spennende, men du vil ikke få bakoversveis. Monstre er monstre, og de fleste variantene har du sett før.

Dette er en annonse:

Snart runder jeg level 20 og da kommer mange av de nye elementene til syne. Jeg skal også starte opp en Draenei Paladin som skal få æren av bli oppkalt etter Bernt Erik, Trønderfår.

Flere inntrykk og oppdateringer følger snart.

Relaterte tekster



Loading next content