Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New World

RTX 3090-produsent erstatter kort ødelagt av New World-betaen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig dukket det opp en litt sær historie. Mange hundretusen spillere kastet seg over beta-testen av Amazon Game Studios' gigantiske nye MMORPG New World, men noen av spillerne med RTX 3090-grafikkort fant ut at beta-testen direkte ødela deres meget dyre grafikkort.

Amazon var tidlig ute med å benekte at det var en direkte relasjon, men nå ser det ut til at en av de mest prominente 3090-produsentene, EVGA, har erkjent problemet. De har bekreftet overfor PC Gamer at de har innsamlet data og har tenkt til å erstatte samtlige av de RTX 3090-kortene som er blitt ødelagt av beta-testen av New World.

Etterfølgende har også Amazon semi-erkjent situasjonen. De har utgitt en liten oppdatering på spillets forum, hvor de mener å ha isolert problemet til en manglende framerate cap i spillets menyer. Det er nå fikset.

"We have implemented an update to reduce GPU load in menu screens by clamping FPS. This does not affect settings in game world available via the Settings/Video menu!"

Men nøyaktig hva som skjer vites ikke ennå.

New World

Relaterte tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet av Anne Zarnecke

Anne har tilbrakt mange dager på Aeternum, og har nå sett nok av Amazon Game Studios' gigantiske MMO til å felle en dom.

0
Spill New World gratis i helgen

Spill New World gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

New Worlds popularitet har falt en del den siste tiden, men det er fortsatt et ganske populært nytt MMORPG, og det er masser av nytt innhold under utvikling også. Hvis du...Loading next content