Norsk
Gamereactor
artikler

Redaksjonens lørdagshjørne

Anders gjør ekstremt mye forskjellig i disse dager, så kanskje får du litt inspirasjon ved å lese hans egne tanker om det også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

This. Is. Sparta!

Den siste uken har jeg bedrevet øyhopping i Hellas, noe jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å fortsette med i helgen. Assassin's Creed Odyssey er enormt. Det er faktisk så stort at det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre. Det lusker nye aktiviteter og gjøremål rundt hver eneste krok, alt i fra desperate mennesker i nød, til illsinte villdyr som er hypp på middag. Så langt har det vært en flott reise gjennom et nydelig landskap og med en hovedfigur som både er karismatisk, men som heller ikke lar seg pille på nesen.

Historien alene tar en god porsjon med tid, men som den tullete fanboyen jeg er akter jeg å gjøre alt spillet har å by på. Blir jeg ferdig til jul? Det er lov å håpe.

Redaksjonens lørdagshjørne

I give you the light of Eärendil, our most beloved star

Et av mine favorittspill fra 2014 har nettopp dukket opp som en "definitive edition" på Nintendo Switch. Child of Light er en nokså unik blanding av 2D-plattformer og rollespill, som igjen får meg til å lure på hvorfor Ubisoft skal bruke så inni granskauen lang tid mellom hver gang de gir ut et spill i plattformsjangeren. Prinsesse Auroras reise gjennom det fortryllende landet Lemuria er en relativt kort visitt, men til gjengjeld en som virkelig setter inntrykk. Om muligheten byr seg skal jeg prøve å klemme inn noen timer for å gjenoppleve denne fremtidige klassikeren. Har du ikke spilt spillet bør du også gjøre det, med mindre du ønsker å gå glipp av hinsides nydelig grafikk, sjarmerende historiefortelling og et lydspor som er balsam for ørene.

Dette er en annonse:
Redaksjonens lørdagshjørne

Welcome to the League of Draven

Om en snau måned er det igjen klart for slutten på nok en sesong i League of Legends, spillet som uten tvil har verdens triveligste spillsamfunn. Nok et år skal evalueres før du sendes strake veien ned i bronsesumpen igjen. Men hva gjør vel det når du bare kan dra frem gardintrappa og begynne klatringen på nytt? Det viktigste man gjør i denne perioden er nå tross alt å vedlikeholde ferdighetene sine. Eventuelt ikke å ruste fullstendig som den gamle veteranbilen du har arvet av onkelen din. Et par-tre kamper får holde...

Dette er en annonse:
Redaksjonens lørdagshjørne

If at first you don't succeed...

Nå som pesten er over oss på ny, bedre kjent som landslagspause, kan det tenkes at jeg kan klare å få sett meg opp på et par serier hvor jeg virkelig henger etter. Samtidig må jeg ærlig innrømme at det i perioder hvor jeg spiller som mest (les: hver eneste høst), er vanskelig å prioritere ting som TV-serier. Attack on Titan som nå er godt inne i sin tredje sesong, skal jeg dog få med meg. I mine øyne er den serien nå bedre enn noen gang.

Move it, move it, move it

For halvannen uke siden overtok jeg en ny leilighet, eller nærmere bestemt et rekkehus. Men en relativt formidabel malingsjobb har gjort at jeg enda ikke har fått stablet meg inn dørene. Kanskje klarer jeg å legge ned det siste strøket som trengs i helgen, slik at jeg kan begynne å dytte inn alt tralet jeg eier og har. Med forbehold om at ikke latskapen tar overhånd. På lørdager har den en skummel tendens til å gjøre nettopp det...



Loading next content