Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Se oss drepe Hitman 3s Carl Ingram på ulike måter

Vi viser noen ganske unike måter å eliminere milliardæren på i Dubai og gir samtidig noen nyttige tips for å lykkes.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
Hitman 3

For noen dager siden ble altså Hitman 3 endelig lansert, og med det den siste delen av World of Assassination-trilogien. Gledelig nok er det seriens beste spill med en rekke mindre forbedringer og endringer. Den gode mottakelsen har gjort mange nye spillere interesserte i å innta rollen som Agent 47, noe som vil kunne virke overveldende i starten. Vi har derfor laget to nyttige videoer som forhåpentligvis gjør ting litt lettere.

Den første videoen går gjennom hvordan det nye kameraet kan brukes, hva du må gjøre for å samle alle spillene og fremgangen din i samme pakke og andre ting det er greit å vite om Hitman 3.

HQ

Video nummer to er en slags guide som viser valgmulighetene som venter deg i Dubai ved at vi dreper ett av målene i Dubai sitt On Top of the World-oppdrag på tre ulike måter takket være en fallskjerm, litt gift og selvsagt noen eksplosiver. Forhåpentligvis hjelper denne til med å få din kreativitet i full gang også.

HQ
Hitman 3

Her på Gamereactor inngår vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...



Loading next content