Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi unboxer lekkert nytt utstyr fra LGs Ultragear-serie

Via et samarbeid med LG ser vi nærmere på to lekre skjermer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Du kjenner kanskje hovedsaklig LG som den dominerende produsenten i flatskjermbransjen, og det er takket være deres ikoniske OLED-paneler, men i løpet av de siste par årene har de gjort deres inntok på andre deler av markedet også, inklusiv monitormarkedet, hvor deres Ultragear-modeller er blitt spesielt populære.

I dag skal vi, gjennom et samarbeid med LG, se nærmere på to av disse modellene, nemlig LGs Ultragear 34GN850-B, samt Ultragear 27GN950. Ta en titt nedenfor for mer informasjon om hver skjerm.

Vi unboxer lekkert nytt utstyr fra LGs Ultragear-serie

Aller først har vi 34GN850-B, en 34 tommers QHD 21:9 kurvet ultra-wide monitor med 1ms forsinkelse (GtG), samt 160Hz overclocked refresh rate. Det tilsammen betyr at dette er LGs "beast mode"-monitor, som samlet sett ofrer meget lite, og leverer fantastisk ytelse. Men det er nok snikk snakk, la oss ta en nærmere titt på den.

HQ

7Men la oss si at du ønsker noe litt mindre, samtidig med at du ønsker en oppløsning på 4K. Frykt ikke, for nedenfor unboxer vi den 27 tommer store 27GN950-monitoren, som byr på 4K 144Hz og 1ms respons.

HQ

Her på Gamereactor lager vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.



Loading next content