Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 4

Kun 720p-oppløsning for BF4 på PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering: I en ny Twitter-melding skriver JackFrags nå at oppløsningen ikke er ferdigstilt og at PS4-versjonen har støtte for høyere oppløsninger enn 720p i utviklerverktøyene.

Hvis du har håpet på å kunne oppleve storspillet Battlefield 4 i full HD-oppløsning (1080p) på den kommende Playstation 4-konsollen, blir vi nødt til å skuffe deg. Ifølge en Twitter-melding fra den profilerte spilleren kjent som JackFrags skal nemlig Playstation 4-versjonen heller kjøre med 720p-oppløsning.

- Fikk nettopp bekreftelse fra Lars i et intervju. Battlefield 4 på Playstation 4 kjører i 720p oppskalert til 1080p, men med 60 bilder i sekundet, forklarer JackFrags.

Vi antar at han refererer til Lars Gustavsson fra svenske Dice, som er utvikleren bak det lovende actionspillet.

Denne informasjonen stemmer overrens med tidligere meldinger om en Playstation 4-versjon av Battlefield 4, som kjører med 60 bilder i sekundet. At dette har ført til et spill som har lavere oppløsning enn antatt er imidlertid ny informasjon.

720p er den samme oppløsningen som den man normalt finner på dagens konsoller, og vesentlig lavere enn 1080p-oppløsningen som er standarden for øvrige spill til Playstation 4 og Xbox One. Ettersom Xbox One etter hva vi har forstått ikke er nevneverdig kraftigere enn Playstation 4 (de fleste rapportene indikerer tvert imot det motsatte) er det naturlig å anta at Battlefield 4 vil kjøre med 720p-oppløsning også på Microsofts konsoll.

Når det gjelder erkerivalen Call of Duty: Ghosts, som også skal slippes til Playstation 4 og Xbox One, vil også dette spillet kjøre med 60 bilder i sekundet. Dette har vært standard for serien i mange år, men det har også ført til spill som ikke har vært like visuelt imponerende som spillene i Battlefield-serien. Om også Call of Duty: Ghosts vil kjøre i 720p-oppløsning på Playstation 4 og Xbox One er foreløpig uvisst.

Battlefield 4

Relaterte tekster

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström

Dice leverer den mest polerte og levende opplevelsen i serien så langt. Vi har testet slagmarken på både PC og Playstation 4. Her er dommen...

3
Alle Battlefield 4-utvidelsene er gratis

Alle Battlefield 4-utvidelsene er gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Med utgivelsen av Battlefield 1 like rundt hjørnet har EA og Dice presentert et lukrativt tilbud for alle Battlefield 4-entusiaster. Frem til 19. september kan du nemlig...

1
Final Stand til Battlefield 4 er nå gratis

Final Stand til Battlefield 4 er nå gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det behøver ikke å være så dyrt å krige, i hvert fall ikke virtuelt, for nylig ble både Dragon's Teeth-utvidelsen til Battlefield 4 og Robbery-utvidelsen til Battlefield:...



Loading next content