Norsk
Gamereactor
nyheter

- Multiplattformspill er bedre på PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når man ser hvem som har sagt det må man naturligvis ta uttalelsen med en klype salt, men for alt det er verdt hevder Sonys Mark Cerny, mannen som har hatt ansvaret for utviklingen av Playstation 4, at konsollen hans er overlegen Xbox One-maskinen til hovedkonkurrent Microsoft:

- Jeg tror mange ikke helt har fått med seg at Playstation 4 faktisk er verdens kraftigste spillkonsoll, men jeg tror dette kommer til å bli mer og mer tydelig med tiden. Selv når et spill slippes til flere plattformer. Hvis spillopplevelsen er mer responsiv og visuelt tiltalende på en spesifikk plattform, har det en effekt på suksessen man oppnår overordnet sett, forklarer Cerny.

Det er en kjensgjerning at Playstation 4-konsollen benytter seg av mer moderne RAM-brikker enn Xbox One-konsollen, selv om forskjellen ifølge mange eksperter er ganske liten. Microsoft hevder på sin side at nettskyen vil gi Xbox One-nærmeste ubegrensede muligheter, og selv om de har kjøpt opp streaming-giganten Gaikai har ikke Sony sagt stort om nettsky-støtten til Playstation 4. Hvilken konsoll tror du vil trekke det lengste strået i det lange løp?

Kilde: The Verge.

- Multiplattformspill er bedre på PS4


Loading next content