Norsk
Gamereactor
nyheter

Nye Kinect vil prate med deg og vennene dine

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nåværende Kinect-sensoren gjenkjenner som kjent stemmekommandoer, men den er ikke så ivrig på å svare tilbake. Det samme kan etter sigende ikke sies om den nye Kinect-sensoren, som skal slippes sammen med Xbox One-konsollen.

Kinect 2 er nemlig langt kraftigere enn forgjengeren, og den vil være i stand til å følge bevegelsene til så mange som seks spillere på én og samme tid. Den vil også automatisk kjenne igjen deg og andre personer den har sett før, og tilegne de forskjellige spillerne riktig spillerprofiler.

Hvis sensoren oppdager en person den ikke har sett før skjer det imidlertid noe rart. Da vil nemlig sensoren ganske enkelt hilse på den nye personen i rommet. Den vil be personen identifisere seg selv, slik at den kan gi vedkommende en spillerprofil til fremtidig bruk.

Og det stopper ikke der. Via Skype kan man nemlig bruke Kinect til å gjøre videosamtaler mens man sitter og spiller. Hvis du sitter fast i et spill kan du angivelig ringe en venn for å be om hjelp, og dersom vedkommende også sitter med Xbox One-kontrolleren i hendene kan han/hun ta over spillet ditt på sin egen konsoll, og hjelpe deg videre.

Om Kinect 2 kommer til å spørre deg om hvordan dagen din er vært, spesielt hvis den oppdager sure eller slitne ansiktsuttrykk, vites ikke foreløpig.

Kilde: Polygon.

Nye Kinect vil prate med deg og vennene dine


Loading next content