Norsk
Gamereactor
nyheter

- Playstation 4 er kraftigere enn Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man har hele tiden antatt at de nye konsollene fra Microsoft og Sony, altså Xbox One og Playstation 4, ville ligge nært opp mot hverandre når det gjelder den tekniske kapasiteten.

Men tanke på alle utviklerne som vil lage spill til begge plattformer er dette fortsatt en fornuftig tanke, men det kan virke som enkelte forskjeller i ytelsen til de to systemene likevel vil være tilstede. Det påstår i det minste Linus Blomberg, Chief Technical Officer hos svenske Avalanche Studios, som holder en knapp på Playstation 4:

- Det er litt vanskelig å se, ettersom vi fortsatt er inne i en tidlig fase når det gjelder drivere. Hver gang driverne oppdateres øker nemlig ytelsen betraktelig. Når det er sagt har systemet til Playstation 4-konsollen definitiv kommet lengre enn konkurrenten akkurat nå, så Microsoft har litt de må ta igjen. Jeg er ikke veldig bekymret men, de har tradisjonelt vært veldig gode på akkurat dette området, forklarer Blomberg.

Også på papiret ser PS4 sterkere ut ifølge Blomberg:

- De harde fakta på papiret tipper i favør Playstation 4 når det gjelder rå maskinkraft, men det er også mange andre faktorer å ta hensyn til. Vi blir rett og slett nødt til å vente litt lenger før vi kan krone en vinner, avslutter Blomberg.

Spiller ingen rolle for oss i Gamereactor. Vi skal ha begge! Skal du?

- Playstation 4 er kraftigere enn Xbox One
Microsoft har avslørt designet til både Xbox One-konsollen, den nye håndkontrolleren og den nye Kinect-sensoren.
- Playstation 4 er kraftigere enn Xbox One
Sony har foreløpig bare vist oss den nye håndkontrolleren.


Loading next content