Norsk
Gamereactor
nyheter

Sony satser digitalt med PS4

Sony-sjefen har et klart budskap. Alle spillene til den nye Playstation 4-konsollen skal slippes i digital utgave, og noen av dem skal i tillegg slippes på fysiske disker.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony akter først og fremst å satse på digital distribusjon med Playstation 4, selv om konsollen også har støtte for disker. Mens alt som slippes til Playstation 4 vil bli gjort tilgjengelig digitalt, vil nemlig bare noe av innholdet også bli sluppet på fysiske disker.

Det kommer frem av et intervju med Sony-sjef Shuhei Yoshida i den britiske avisen The Guardian:

- Vi vektlegger den digitale siden av tilbudet mer og mer. PS4 kommer til å være mer som PS Vita på dette området, da alle spillene skal slippes digital, mens noen også slippes på disker, forklarer Yoshida.

Videre påpeker han at en digitalisert plattform har større muligheter enn dagens løsninger, da man kan innfør abonnementsordninger av typen vi finner hos eksempelvis kabel-TV-leverandører:

- Vi kan innføre gull, sølv eller platinum-nivåer for medlemmene, eller noe tilsvarende. Vi kan bygge opp en abonnementsordning som gir tilgang på mer innhold, spesielt nå som vi har teknologien til Gaikai tilgjengelig. Med ett abonnement har du tilgang til tusenvis av spill - det er drømmen vår, avslutter Yoshida.

En helt grei drøm det, eller hva?

Sony satser digitalt med PS4


Loading next content