Norsk
Gamereactor
nyheter

Unreal Engine 4 "senere i 2012"

Kun vist bak lukkede dører på GDC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games-fans som hadde håpet å se Unreal Engine 4 i full aksjon på GDC måtte gå skuffet hjem fra messen. I siste liten bestemte nemlig selskapet at den nye spillmotoren kun skulle bli vist frem bak lukkede dører.

De heldige få som fikk se demonstrasjonen skal ha fått en stram munnkurv, og med mindre noen trosser forbudet vil vi ikke få se noe av Unreal Engine 4 før den offentlige visningen senere i 2012.

Når det gjelder kapasiteten til den nye motoren har det blitt sagt at man vil trenge kraften fra ti Xbox 360-konsoller for å ta den effektivt i bruk, og det er en vidstrakt oppfatning at motoren blir utviklet med tanke på den neste konsollgenerasjonen.

Når det gjelder den neste konsollene tror Epics Mark Rein at disse vil gi alle hakeslepp, men samtidig påpeker han at Epics ambisjoner kan være i høyeste laget:

- Det finnes ingen begrensninger med moderne teknologi. Vi prøver derfor alltid å presse utviklingen fremover og jeg er sikker på at vi vil presse hardere enn hva som er mulig å oppnå, kommenterer Rein.

Kilde: CVG.

Unreal Engine 4 "senere i 2012"
På fjorårets GDC-messe viste Epic frem den imponerende Samaritan-demoen.


Loading next content