Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

En titt på Overstrike

De første bildene fra Insomniacs neste

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av de nye spillene som ble vist frem under Sonys E3-konferanse i natt var Insomniac Games' førstepersonsskytespill kalt Overstrike.

Insomniac har tidligere konsentrert seg om å lage eksklusive spill til Playstation 3, og det var derfor mange som var spente på avsløringen av studioets første multiformat-projekt.

Vi fikk dessverre ikke se spillet i levende live, men traileren som ble vist frem i natt la ikke skjul på at spillet kommet til å blande heftige actionsekvenser med en god dose uhøytidelig humor.

Overstrike kommer ut til Playstation 3 og Xbox 360. Noen dato er ikke blitt satt ennå, men utfra traileren, og de første bildene vi har mottatt ser dette riktig så lovende ut:

Fuse
FuseFuse
Fuse
FuseFuse

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.



Loading next content