Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Legger til bots i Doom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den femte oppdateringen til Doom har nettopp blitt sluppet, og der finner vi flere nyheter som bots i både Deathmatch og Team Deathmatch. Dessuten får vi en ny flerspillermodus kalt Infernal Run, som utvikleren sier er en ny, konkurranserettet modus hvor lagene skal kjempe om å få kontroll på ballen og sende den i motstanderens mål.

Andre nyheter er at PvP-rankingen har blitt økt til Echelon 11, og hvis du når denne får du Dooms klassiske Praetor Suit.

Se traileren for oppdateringen her:

HQ
Doom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content