Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kena: Bridge of Spirits

Kena: Bridge of Spirits koster kun 439 kroner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som startskudd på denne konsollgenerasjonen avslørte en rekke utgivere at de generelt ville øke prisene på spillene sine littegrann. Noen økte med 10 dollar opp til $69.99, mens noen steg hele veien til $79.99. Hvis man ikke liker å bruke så mye penger på spill, så kan man rolig glede seg til Kena: Bridge of Spirits.

Spillet har nemlig ikke en økt pris i forhold til forrige generasjon, tvert i mot koster det faktisk mindre enn de fleste nye spillene vi fikk før. På Epic Games Store og PlayStation Store er det nå åpent for forhåndsbestillinger, og her fremgår det at spillet koster 419 kroner på PC og 439 kroner på PlayStation 4 og 5.

Du kan se den seneste traileren nedenfor, som avslører at spillet kommer den 24. august.

HQ
Kena: Bridge of Spirits

Relaterte tekster

0
Kena: Bridge of SpiritsScore

Kena: Bridge of Spirits

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med en aldeles nydelig grafikk og musikk, fascinerende skapninger og variert gameplay gjør Ember Lab sitt første spill mer enn opp for at du har gjort det meste før.Loading next content