Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Her er en rekke trailere om den nye helten Junker Queen i Overwatch 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kveld åpnet Blizzard for å melde sin interesse for den kommende beta-teten av Overwatch 2 som vil foregå i juli, og denne betaen kommer selvsagt til å by på muligheten til å spille som den nye helten Junker Queen.

Derfor har de også sluppet en rekke nye trailere. Først og fremst en såkalt Character Deep Dive, der de går i dybden med hennes unike evner. Det er også en animert trailer som fokuserer hovedsakelig på bakgrunnshistorien hennes.

Men ta det med ro, for vi har ikke blitt snytt for en klassisk "Animated Short", som for mange er et av de beste aspektene av Overwatch-universet. Du kan se alle tre her:

HQ
HQ
HQ

Relaterte tekster

0
Overwatch 2 får ikke en ny beta

Overwatch 2 får ikke en ny beta

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter hele tre muligheter til å teste ut Overwatch 2 før PvP-lanseringen den 4. oktober høres det ut som om mange har blitt langt mer positive til spillet. Det har...Loading next content