Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite-sjef slutter i 343 Industries

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å lage veldig ambisiøse spill krever selvsagt både lang tid og mye krefter, så det er slettes ikke uvanlig at utviklere slutter eller skifter jobb når arbeidet er gjort. Vi har allerede sett flere eksempler på dette hos Halo Infinite-utviklerne i 343 Industries, og her kommer enda et.

Jerry Hook, som kom tilbake til Microsoft og Xbox Game Studios i 2018 for å være Halo Infinite sitt "Head of Design" etter tre år opphold, skriver på Twitter at han nå forlater 343 Industries siden det venter en spennende mulighet et annet foreløpig hemmelig sted. Dermed har Halo Infinite mistet ledere hva både multiplayer, historie og design angår de siste månedene, så det er godt at 343 får hjelp utenfra i disse dager.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content