Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Far Cry 6 er dagens GR Live-spill

Bli med oss når vi spiller igjennom de første par timene av Ubisofts kommende open-world actionspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Senere denne uka lanseres endelig Far Cry 6, et spill som tar oss til den tropiske øya Yara for å bekjempe den onde diktatoren Anton Castillo som en gerilja. Med utgivelsen bare noen dager unna, kommer vi til å dykke inn i Yara litt tidlig for å utforske åpningsdelen av dette, for å gi deg en god idé om hva som tilbys på lanseringsdagen.

Som vanlig går vi live klokken 16 på vår GR Live-side, og spiller i omtrent to timer.

For å få en liten teaser av hva vi har i vente, kan du jo lese vår preview av Far Cry 6 her, samt sjekke ut historietraileren nedenfor.

HQ
Far Cry 6

Relaterte tekster

2
Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ruben har reist på ferie til karibien, og med en iskald mojito i den ene hånden og en AK-47 i den andre stilte han selv Charter-Svein i et godt lys. Far Cry er tilbake.

0
Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Undertegnede er en av dem som virkelig har begynt å gå lei Ubisoft/Far Cry-formelen, så jeg prioriterte andre spill fremfor Far Cry 6 forrige høst. Det frister likevel å...Loading next content