Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Test Drive Unlimited: Solar Crown

Et nytt Test Drive Unlimited nærmer seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hele åtte år har gått siden forrige gang vi så et spill i Test Drive-serien, og fire år siden Bigben Interactive, nå Nacon, kjøpte både rettighetene fra Atari og racingspill-studioet Kylotonn. Derfor er det ikke rart om du har glemt både serien og hintene til Bigben, men her kommer en skikkelig påminnelse.

I et intervju med Gamesbeat fjerner nemlig Nacons "Head of Publishing", Benoit Clerc, all tvil til side med å si følgende:

"Jeg skal gi deg alle navnene til selskapene og studioene de har. Det første selskapet er KT Racing, Kylotonn. De er baserte i Paris og Lyon. De spesialiserer seg i racing. De gjør off-roadkjøring med WRC (World Championship Rally), og de tar også tohjulsracing med Isle of Man TT. Akkurat nå jobber de med vårt klart største prosjekt, som er det neste Test Drive Unlimited-spillet."

Dessverre spurte ikke journalisten om nærmere detaljer, så foreløpig må vi bare nøye oss med at spillet i alle fall er på vei.

Test Drive Unlimited: Solar Crown

Relaterte teksterLoading next content