Norsk
nyheter
Skully

Eirik spiller Skully i dagens GR Live-sending

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

"Hei, Eirik. Har du mulighet til å streame Cuphead eller Fall Guys: Ultimate Knockout på PlayStation 4 neste uke?" Selvsagt, sier jeg. Klokken 10 i dag: "Du spiller Skully i stedet." Plutselig forsvant et spill jeg storkoser meg med og et spill jeg har gledet meg til i lang tid. Erstatteren er et spill som ikke vekket interessen min nok til at jeg ikke skrev om det engang da det var en del av PlayStation sin indie-presentasjon i mai. Samtidig er det litt spennede. Kanskje blir dette et av de tilfellene hvor jeg får meg en skikkelig god overraskelse. Vi får se fra klokken 16 i dag, for da vil jeg streame det på GR Live-siden vår, Facebook, Twitch og Youtube.

Skully

Relaterte tekster

Skully-anmeldelseScore

Skully-anmeldelse

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvis du har savnet tredimensjonale plattformspill fra årtusenskiftet, er du i den perfekte målgruppen for Skully.Loading next content


Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.