Norsk

Pressekonferanser før E3?

  • Innsendt av: MadLunatic

Hei, dette er spørsmål som ikke har så my å si, men som jeg likevel stusser litt over.
Mange pressekonferanser blir holdt før E3, og jeg kan ikke si at jeg forstår hvorfor. Sånn som i år holdt jo Bethesda, Microsoft, EA, Ubisoft og Sony pressekonferanse før 16-18. juni, som er datoen til E3.
Da er det vel pre-E3 konferanser, eller hva?
Trenger en forklaring på dette.

Svar

Hei, MadLunatic.
De fleste av konferansene har alltid starter før messegulvet åpnes. Det er flere grunner til dette. Konferansene er i stor grad ment for oss i pressen og store forhandlere. Begge parter er alltid meget opptatt etter at messegulvet åpnes siden det er enormt mange spill, utviklere og utgivere som må besøkes og snakkes med. Å ha konferansene "før" E3-messen starter gir oss en bedre oversikt over hvilke møter vi bør prioritere, samtidig som det gir oss litt ekstra oversikt over hvilke spill som annonseres.

Det er ikke sjelden vi løper rundt på messegulvet for så å møte en kollega som spør om vi har sett et bestemt spill, hvor vi rett og slett ikke har visst at det var annonsert engang. Hadde det ikke vært for konferansene ville nok dette skjedd veldig ofte.

Mange betrakter også den første konferansen som starten på E3, og at datoene som står på hjemmesiden til messen kun er messegulvets åpningstid.

Håper dette ga deg en litt bedre oversikt over hvorfor de velger å gjøre det slik. Hvis ikke er det bare å sende meg en melding.

Still et spørsmål til redaksjonen

Brev