Norsk
Blog
Rundt 4 uker med World of Warcraft

Rundt 4 uker med World of Warcraft

Skrevet av Venom140 den 14 januar 2013 klokken 23:53

20 Desember begynte jeg med nettrollespillet World of Warcraft, og etter rundt 4 uker har jeg begynt å merke forskjellen på meg før og etter World of Warcraft

Før jul var jeg så lei av spill at jeg vurderte nesten å gi opp å spille, men så hadde jeg en samtale med broren til kjæresten min og han fikk meg til å prøve WoW mens hele hennes familie var på ferie i 10 dager. Jeg installerte spillet den 19 desember og startet opp det. Siden 20 desember var siste skoledagen før jul så bestemte jeg meg for å begynne da.

Jeg startet som en Worgen Mage med navn Kandara på alliansesiden og begynte å styre med WoW. Jeg var veldig treg å gå opp i level og på 8 dager så rakk jeg å komme opp bare til level 25. Det er vel og merke første gangen jeg har spilt WoW før. 2 dager før julaften kjøpte jeg meg selv en liten julegave og det var World of Warcraft Battlechest, Cataclysm og Mists of Pandaria.

En av hinderene mine til å levle på WoW var Julaften, og Minecraft. Jeg har lenge vært opptatt av Minecraft med å bygge mange monument som vanligvis fåtall ville ha bygget. Det var også noe jeg ville få gjort i ferien, men det ble forhindret mye av WoW så nå står Rivendell halvferdig på Minecraft.

World of Warcraft har vært et intressant spill og føler jeg har fått kontakten med flere folk på skolen som også spiller WoW fordi nå skjønner jeg hva de prater om når de snakker om rasene, classene, mounts osv. Dessverre har hjernen min blitt VELDIG opptatt av dette spillet og har hatt lyst nesten hver dag å bare sitte framfor pcen å spille meg ihjel på det.

Etter kjæresten min kom hjem installerte jeg WoW på laptoppen så har jeg tatt den med å spilt WoW fra tid til tid hvor jeg har fått gått litt og litt opp i level. Utrolig nok så klarte jeg å løsrive meg idag rundt klokken 22:00 etter å ha levlet 5 level idag fra klokken 12 til 22 med en del pauser, og bare roaming med mount over hele kontinentet. Kjedelig nok så er jeg bare level 40 men føler jeg har ytet spillet veldig langt allerede.

Etter 3 uker med BARE World of Warcraft tok jeg endelig opp Call of Duty Black Ops II og tok meg en klassisk Team Deathmatch og kom på enn 10/13 i kill/death ratio.

Utrolig nok i juleferien tok jeg den motsatte veien av en WoW spiller, og normal person. Jeg ble tynnere av å sitte framfor datamaskinen flere timer i strekk. Det hadde mye med at jeg ærlig talt spiste 1-2 måltid om dagen i romjula. Jeg var ærlig talt avhengi av spillet mens jeg hadde sjangsen. Nå går tiden min på WoW snart ut og da skal jeg stoppe i en måneds tid før jeg vurdere å ta det opp igjen.

Man skal jo ha tid til å spille Star Wars The Old Republic, Skyrim, Minecraft, Battlefield og CoD også.

Q
- Har du noen gang blitt oppslukt av et spill?
- Har du mistet fatningen av hverdagen pga et spill?
- Går du opp eller ned i vekt når du sitter framfor PCen?
- Spiller du eller har du spilt noen MMO? i såfall hvilken? (level, class og rase om det var på det spillet9
- Om du har spilt et MMO, hvor lenge spilte du det?


VenoM
Min Character på WoW

HQ