Norsk
Blog
#Temabloggen 8: Topp 3 Indie.

#Temabloggen 8: Topp 3 Indie.

Skrevet av thosol01 den 12 mars 2015 klokken 20:57

Indie har betyd mye for meg opp gjennom hele mitt liv som gamer, og det vil de fortsatt gjøre. De vil alltid være de spillene som er "annerledes" og mer kreative. I mitt bidrag til #Temabloggen lister jeg opp mine topp 3 favoritt indiespill.


3: Guacamelee
Dette spillet har en Mexikansk party stil som virkelig er med på å krydre hele spillet. Spillet har en god måte å fortelle historien sin på, og meget gode utfordringer. Det aller beste med Guacamelee er at det er fullt av utfordringer og gåter (puzzle) mens man går på sin lange ferd. Selve målet i spillet er litt uklart, men det er absolutt et spill som er værdt hver eneste krone. Fiende kampene, mystikken og utfordringene vil virkelig vise seg fram på sitt beste i dette spillet. Og det skal utviklerne ha ros for!

2: Teslagrad
Det norske Teslagrad er et spill som har gjort dypt intrykk på meg. Teslagrad er et 2D Puzzle Platformer hvor magnetisme og elektromagnetisk kraft er nøkkelen til å komme deg rundt i hele spillet. Spillet heter jo teslagrad så en tur innom tesla tårnet får du også. Men det som virkelig trekker meg er at hele spillet er håndtegnet, og dette designet viser seg å passe virkelig godt inn. Dette spillet byr på vanskelige oppgaver og krevende bosser. Akkurat passe til min stil.

1: Game Dev Tycoon
Game Dev Tycoon er en Spillutviklings - simulator hvor du skal adminstrere et firma helt fra 80 tallet og helt frem til dagens tid. Det er sikkert og visst at du har mye å gjøre, men særlig vanskelig er det ikke. Alikevell har Game Dev Tycoon ekstremt mye innhold som gir deg mye å forske på. I tilegg til innhold har det også en meget bra måte å vise fram de forskjellige studione, i forhold til hvilken tid de hører til.

Det var mitt bidrag til #Temabloggen. Takk for din tid!

Bilde: http://www.indiedb.com/games/teslagrad

HQ