Norsk
Blog

Random ganger to!!

Skrevet av Taktikkeren den 28 november 2013 klokken 12:29

Akkurat nå sitter jeg og skriver. Fornøyd med og være ferdig med fremføring. Jeg skal nå gå ned og spise. Det blir nok 2 brødskiver med brunost. nam, det skal bli godt.

Tulla, dette er trossalt en spill blogg, så jeg skal fortelle mine tanker rundt GR fr tiden. Det ingen hemmelighet at The Cookiemonster følte seg utilpass som moderator, som til slutt førte til hans slutt på denne siden, synd. Jeg ville bare ønske deg lykke til.

Meninga med denne bloggen var faktisk bare og drøfte temaet drivhuseffekt. Det har blitt bekreftet at det menneskeskapt. Men det er planeter som har mer drivhusgasser enn oss selv. På andre planeter er drivhuseffekten naturlig, deriblant Venus, som omtrent bare består av karbondioksid. Fordi Venus nesten bare består av karbondioksid, er bakketemperaturen på hele 450 grader. Uten drivhusgasser, ville temperaturen vært kun 54 grader.

Dagens kunnskap er herved servert. Peace out!

HQ

Tanker om PS4

Skrevet av Taktikkeren den 27 november 2013 klokken 11:22

Det nærmer seg med stormskritt. PS4 sin lansering er rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg, selv om jeg ikke for alt i verden klarer og få det på lansering. Jeg skal ha det, men som mange andre er det utsolgt store deler i Norge. Jeg har dog litt blandede følelser. Er det virkelig verdt bryet med å skaffe den seg tidlig.

Nja, du får oppleve flere spill som kjører 1080p lett. Uten hakking eller noe forstyrrelser av dårlig bildeoppdatering. Det som mangler er kvalitet. Virkelig gode spill. Killzone: Shadow Fall har fått sånn passe kritikk. Knack har blitt dømt som repeterende, og irriterende vanskelig. Resogun er kanskje PS4 sin største overraskelse. Det er nytenkende, fartsfylt og moro. Det beviser at indie-spill er fremtiden, og at man trenger nye produsenter som trengs i dagens spillfremtid.

Jeg kommer til å skaffe det en gang etter nyttår, jeg stresser ikke. Det skal bli godt å få PS4. Få kanskje den beste kontrolleren noen sinne i hånda, og nyte fantastisk grafikk. Kanskje kjøper jeg det etter jul. Kanskje i februar. Samme kan det være. Fordi jeg har forberedt meg på en litt treg start, så jeg ser ikke vitsen i å mase med en kontroll som lider av mangel på spill. Det eneste jeg kan si sikkert. Er at Xbox One ikke skal anskaffes.

Peace out!

HQ

Kong Carlsen.

Skrevet av Taktikkeren den 26 november 2013 klokken 11:27

De fleste har fått med seg at Norge har fått en ny verdensmester i Sjakk. Magnus Carlsen, en av tidenes norske personer etter sin sjakktriumf. Spillet hans var rolig, mens han sakte men sikkert utløste feil fra Anand. Imponerende! Kanskje jeg kan skylde på at det har vært stille fra meg på grunn av VM kampen. Uansett en veldig stor bragd, fra en stor... idrettsutøver.

Jeg har ligget jevnt over 100 aktivitetspoeng, så jeg har ikke vært borte, men heller ikke veldig aktiv. Prøver også og skape litt entusiasme rundt meg. Føler jeg klarer det til en viss grad. Skulle gjerne vært mer aktiv på bloggfronten, men den gang ei. Lover og komme med en blogg i ny og ne. Selv om det ikke kommer til å sprute av de.

Predator og Subject 17 har kommet med to interessante blogger, som har et konsept jeg har sansen for. Selv om det til en hvis grad kan få enkelte til å føle seg som dårlige brukere. Men ikke bry dere, som ikke blir nevnt. Hvis jeg fortsetter i samme bloggtempo, kommer de cirka en i måneden. Ikke verst, ikke verst.

Stille fra denne kanten.

Skrevet av Taktikkeren den 14 oktober 2013 klokken 21:52

Det var på tide med litt aktivitet utenfor forumet igjen. Så det blir en kort oppsummering på hvordan jeg synes utviklingspila her går. Følte bare for å ta opp et tema angående "gjenger" jeg føler det har blitt så smått her inne. Selvfølgelig har det med hvem du er ekstra god venn med. Men i den sammenheng med nattråden her forleden. Skal ikke stikke ut noen, så ingen trenger å føle seg truffet. Synes bare at det var klar oppdeling i hvilket språkbruk man brukte mot forskjellige brukere. Ingen tar seg nær av det, fordi (hallo) internett. Men mangel på gode samtaler ble overfylt av hashtags, og så smått stygt språk mot hverandre. Dette er kanskje et dårlig inntrykk til nye? Ikke ment mot noen spesielle.

Noe jeg synes om forumet nå for tiden som jeg sa sist, det er aktivitet. Fy flate, den er høy. I tillegg har jeg lest så mange konge brukeranmeldelser. Takk til alle som orker å anmelde. Legger igjen en kommentar så ofte jeg kan. Oppfordrer også alle til å gjøre det.

Nå skal dette bli rene dagboka. Siden jeg skal snakke om en fantastisk god kake. Snickerskake heter den, og den var helt utrolig. Har smakt lignende med Cornflakes. Men her var det nøtter. Nydelig! Anbefales på det sterkeste.

Liker du kaker?
Over og ut.

Filmanmeldelse: Blood Diamond

Skrevet av Taktikkeren den 12 oktober 2013 klokken 19:46

Vi har de to siste engelsktimene sett en svært interessant film. Den heter Blood Diamond, og man kan se hvordan mange i dag lever. Den handler om en gutt(Solomon) som blir kidnappet av en gruppe som samler barnesoldater. Han jobber en dag i en elv, hvor han finner en stor bloddiamant. Denne vil han ha selv, og selv om slavene egentlig skal si ifra når de har funnet noe. Så tar han den med seg, får lurt den mellom tærne, og forbi vakten. Han blir kort tid etter oppdaget, men Amerikanske soldater kommer med et uventet angrep. Vakten blir drept, og han graver den ned, før han overgir seg. Historien foregår under borgerkrigen i Sierra Leone.

Han kommer i kontakt med hovedpersonen i filmen, Danny Archer(Leonardo DiCaprio)i fengsel. Leonardo hjelper han ut for å finne familien, hvis han får diamanten.

Sånn starter filmen, og dette er en sterk film, som for mange kan oppleves urettferdig, og den viser hva slags verden enkelte barn i Afrika lever i. Noe av det som gjorde størst inntrykk var hvordan de lærte små barn til å bli iskalde mordere.

Filmen har et velregissert manus, og kamera-filmingen er av ypperste klasse. Filmen varer godt over 2 timer, så den kan kreve sitt. Spesielt går filmen midtveis litt tregt. Jeg følte filmen kom med et godt budskap, som viser hvor heldige vi faktisk er. Den satt litt fast i meg, på grunn av all grusomheten som foregår.

Personene i filmen er det som trekker ned. Jeg synes de er gode, spesielt Danny og Solomon. Men bipersonene i filmen virker overfladiske og lite engasjerte. Så filmen faller litt i gjennom halvveis når det er større fokus på de.

Blood Diamond er en film jeg kan anbefale for alle, spesielt for de som har interesse etter å ha lest dette. Filmen har et svakt punkt i bipersonene. Men med et så bra musikkgalleri i tillegg ser jeg ikke noe valg enn å gi denne rørende og fantastiske filmen...

Konklusjon

Historie: 10/10
Karakterer: 7/10
Musikk: 9/10
Effekter(kamera-filming, troverdighet): 9/10

Karakter 8,5/10