Norsk
Blog
TuneIn

TuneIn

TuneIn er et firma som har laget en «plattform», for å samle radiostasjoner. TuneIn er å finne både på nett og mobil, og har et utvalg på rundt 80K radiostasjoner. Denne bloggen blir altså en slags anbefaling av det de har å tilby.

Jeg kom selv over plattformen via mobilen min, som hadde TuneIn applikasjonen forhåndsinstallert. Det finnes noe for alle, om man er interessert i sport, nyheter, eller sanger av sære slag. Selv har jeg funnet mange forskjellige kanaler med fokus på spill og J-musikk, og tenkte jeg kunne anbefale noen.

Nettsiden finnes her: http://tunein.com/

Rainwave: Rainwave er dedikert til spillmusikk fra alle tenkelige konsoller. Det jeg liker så godt med kanalen er at det nesten alltid spilles noe som fint står på egne bein. Enkelte melodier passer best sammen med tilhørende spillet, derfor synes jeg det er flott at Rainwave legger fokus på låtene som fint klarer seg selv. Kanalen anbefales på det sterkeste, om man er på jakt etter spillmusikk av høyeste kaliber. Det finnes til og med en lenke til kanalens nettside, der man kan stemme på hvilke sang som skal spilles.

SEGASonic Radio: En radiostasjon hovedsakelig dedikert til Sonic, med noen andre SEGA låter på siden. SEGA, og spesielt Sonic, er godt kjent for god musikk, noe som gjør kanalen verdt å anbefale. Låtene de velger er ikke alltid like bra, men enkelte av sangene er såpass gode, at det ikke er så farlig.

AnimeNfo: AnimeNfo satser hovedsakelig på J-Pop, med litt J-Rock på siden. Mange av sangene er fra kjente anime serier, og har du noen gang drømt om å høre åpningslåtene til serier du har sett, eller følger med på, er dette kanalen for deg. Utvalget som spilles av er for det meste bra, men enkelte ganger blir det spilt av låter som er litt vel lik hverandre. Litt repetisjon til tross, AnimeNfo er en solid kanal som burde dekke dine behov for J-musikk.

Da har jeg egentlig ikke stort mer å si. Om du finner noen kanaler som du selv vil anbefale, er det bare å skrive i kommentarfeltet under.

HQ