Norsk
Blog

Kjøp Black Ops 2 - få Mass Effect 2!

Tittelen er en smule misvisende, men her er det noen som har gjort en skikkelig tabbe.

Noen PC-spillere som har gått til innkjøp av Call of Duty: Black Ops 2 har hatt problemer når det kommer til installeringen av spillet. Problemet viser seg å ligge på innholdet i disk nummer 2.

Disk nummer 2 tilhører nemlig Mass Effect 2, et spill som ikke bare kommer fra en annen utvikler, men som publiseres av EA - Activisions største rival.

Nøyaktig hvordan dette kan ha skjedd er for øyeblikket uklart, men større tabbe skal man lete lenge etter. Til tross for at noen trolig kommer til å miste jobben sin etter dette, kan jeg ikke gjøre annet enn å le.

Samtidig er det jo litt trist for de som hadde gledet seg til å slakte n00bs i Blops 2. Heldigvis kan de aktivere spillet via Steam, for så å laste ned en digital kopi. Det samme gjelder ikke de som hadde håpet å få prøvd ut Mass Effect 2 i samme slengen, ettersom gyldig seriekode ikke fulgte med.

Har du noen tanker om hvordan dette kan ha skjedd? Personlig setter jeg pengene mine på at noe har skjedd i trykken, men nøyaktig hvordan en rivaliserende utgivers spill havnet på trykk hos Activison er jeg ikke så sikker på.

Kjøp Black Ops 2 - få Mass Effect 2!

En skulle ikke tro at Activision var så hyppe på å selge rivaliserende utgiveres spill...

Kilde: EGM

HQ