Norsk
FFVII ACC+FFXIII Demo

FFVII ACC+FFXIII Demo

FINAL FANTASY VII ADVENT CHILDREN COMPLETE+FINAL FANTASY XIII DEMO
SPOILER!!!!!!!

Jeg var så heldig at en kamerat av meg skaffa seg Final Fantasy Advent Children Complete med Final Fantasy XIII demoen, og da fikk heldige meg lov å låne den. Jeg satte på filmen først og la merke til at den var på japansk noe jeg ikke kjønte noe av siden han hadde sagt den var på engelsk, men jeg fikk ordnet det etter med noen tastetrykk og inn på menyen og svisj Engelsk. jeg hadde egentlig ikke hatt noe problem med japandk tale siden det er orginal lydsporet, men det var ikke engelsk tekst og jeg kan ikke japansk. Filmen var sinnsykt bra med masse ekstra scener og nydelig HD kvalitet og filmen ga mye mer info om flere ting som for eks. giostigman (tror det er sånn det skrives) som du da så mye mer av og hvordan syke og friske folk takler den. Kampscenene var lengre, fyldigere og blodigere, du får vite mye mer om Cloud og Denzel og hvordan de møttes og foreldrene til Denzel. Du får mye mer info og inntrykk av Kadaj og jengen hans, om hvordan de er og planene deres, det er bare så mye mer info du får i Complete enn du får i orginalen. Det jeg syns var dårlig med filmen er det at ut i fra det jeg kunne se så har du tre forskjelige bilde kvaliteter på filmen. De nye scenene var de med best bilde og oppløsing, så hadde du de fra den orginale filmen hvor bildene hadde ett skarpere og klarere bilde enn i orginalen, så hadde du de jeg ble veldig skuffet av, for eks. scenen hvor Zack dør og cloud sitter over han er jeg 99 prosent sikkker på at bare er tatt direkte ut av Crissis Core uten noe som helst forandring, ikke noe skarpere bilde eller noe var det. Forskjellen på de nye scenene og orginal scenene er at de nye har bedre grafikk noe du vil merke i filmen og som kan bli litt irriterende siden det er så stor forskjell fra scene til scxene. Og det kan bli litt irriterende når du merker at klarheten er så bra at du kan se nesten alle feilen på folk og miljø men det er ikke så synlig så det gjør ikke noe serlig. Jeg likte filmen veldig godt uansett og det er en såppas stor forskjell på Complete og orginal filmen at den er verdt å se selv om du har sett orginalen. Den nye hovedsangen sangen til filmen er også sinnsykt bra, den kommer helt til slutt på creditten og er fremført av Kyosuke Himuro og Gerard Way (ja han i My Chemical Romance) som heter Safe and sound. Det er og en del ekstra materiale pluss en anime film som handler om Denzel som heter On the way to a smile: Episode Denzel.

Spoiler!!!
Final Fantasy XIII Trial Version
Jeg tror nokk jeg gledet meg mer til å teste denne enn å se filmen og det er vell ikke så rart.
På demoen var det tre trailere,den første var for Final Fantasy XIII og var en helt ny jeg aldri har sett før som viste mye mer om spillet og flere karakterer og slikt. Så var det en trailer for Final Fantasy Agito XIII som er bare til PSP som viste først en arme med noe romship lignende greier som minnet om en helgast her, men meneskene minnet ikke om det, men helhetsinntrykket av hæren. Det ble og vist gameplay som var ganske bra til å være PSP. Den tregje traileren var for Final Fantasy Versus XIII som er ekslusiv til PS3 og den viste først flere deler av den action traileren som bare er i CGI og så den nyeste traileren hvor Noctis snakker med Stella (tror det er det hun heter) som jeg tror ikke er CGI siden håret og sånne ting ikke er perfekte, men det sier ikke at det var dårlig for det er noe av den beste grafikken jeg har sett på ett spill og den hadde til og med bedre grafikk enn det XIII har på sin ingame grafikk (jeg kan ta feil).
Så kommer vi til demoen.
Det starter med CGI scenen hvor de er på toget og Lightning begynner å sloss mot PSICOM soldatene og toget blir angrepet av diverse monstre og små romskip av noe slag. Og det er et fantastisk synn å se det, grafikken er perfekt og alt ser veldig realistisk egentlig. Så får toget en brå stopp når en slags robot skorpion kommer og halveis øderlegger det hvor du rett etter blir kastet ut i kamp mot den. Jeg trykker meg så raskt som mulig gjennom den japanske tutorialen som er likke nyttig for meg som det sosser er. Kampsystemet er noe av det beste jeg har vært borti, det lagd sånn at du har en måler som må fylle seg opp før du kan angripe og mens den fyler seg opp så velger du tre forskjelige angrep eller ett stort og kraftig. På demoen har du tre plasser som må bli fylt opp før du kan angripe og der plaserer du de tre angrepene eller ett stort ett som bruker alle tre plasene og jeg vil tro at du får flere plaser ut i spillet for å kunne ta lengre komboer. Ingame grafikken var helt grei ikke noe revlusjonerene eller sånn at det skiller seg ut, men den var langt fra dårlig, men vis du er en grafikk hore og skal ha dette spillet og forventer at grafikken skal være perfekt så blir du kanskje skuffet. Lightning har og en anti gravity greie som gjør at hu kan gå i taket og litt sånn, men det fikk du ikke brukt i kamp, men det gjør ikke noe. Snow fikk jeg også prøvd han har cirka samme kamp oppleg som Lightning har men han sloss med nevene og har is magi mens Lightning brukker ett sværd/pistol og har flamme magi. Lyden, stemene og musikken passern også kjempe bra så de har gjort en bra jobb der. Har ikke tenkt til å si så mye mer om demoen bortsett fra at den var drit bra og jeg gleder meg sinnsykt til å få kjøpt spillet. Vil dere vite noe mer som jeg kanskje glemte å ta med eller noe så si fra.Og dette er min første blogg så vær litt snille.

HQ