Norsk
Blog

Tanker om PS4

Skrevet av Taktikkeren den 27 november 2013 klokken 11:22

Det nærmer seg med stormskritt. PS4 sin lansering er rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg, selv om jeg ikke for alt i verden klarer og få det på lansering. Jeg skal ha det, men som mange andre er det utsolgt store deler i Norge. Jeg har dog litt blandede følelser. Er det virkelig verdt bryet med å skaffe den seg tidlig.

Nja, du får oppleve flere spill som kjører 1080p lett. Uten hakking eller noe forstyrrelser av dårlig bildeoppdatering. Det som mangler er kvalitet. Virkelig gode spill. Killzone: Shadow Fall har fått sånn passe kritikk. Knack har blitt dømt som repeterende, og irriterende vanskelig. Resogun er kanskje PS4 sin største overraskelse. Det er nytenkende, fartsfylt og moro. Det beviser at indie-spill er fremtiden, og at man trenger nye produsenter som trengs i dagens spillfremtid.

Jeg kommer til å skaffe det en gang etter nyttår, jeg stresser ikke. Det skal bli godt å få PS4. Få kanskje den beste kontrolleren noen sinne i hånda, og nyte fantastisk grafikk. Kanskje kjøper jeg det etter jul. Kanskje i februar. Samme kan det være. Fordi jeg har forberedt meg på en litt treg start, så jeg ser ikke vitsen i å mase med en kontroll som lider av mangel på spill. Det eneste jeg kan si sikkert. Er at Xbox One ikke skal anskaffes.

Peace out!

HQ