Norsk
Blog

Stille fra denne kanten.

Skrevet av Taktikkeren den 14 oktober 2013 klokken 21:52

Det var på tide med litt aktivitet utenfor forumet igjen. Så det blir en kort oppsummering på hvordan jeg synes utviklingspila her går. Følte bare for å ta opp et tema angående "gjenger" jeg føler det har blitt så smått her inne. Selvfølgelig har det med hvem du er ekstra god venn med. Men i den sammenheng med nattråden her forleden. Skal ikke stikke ut noen, så ingen trenger å føle seg truffet. Synes bare at det var klar oppdeling i hvilket språkbruk man brukte mot forskjellige brukere. Ingen tar seg nær av det, fordi (hallo) internett. Men mangel på gode samtaler ble overfylt av hashtags, og så smått stygt språk mot hverandre. Dette er kanskje et dårlig inntrykk til nye? Ikke ment mot noen spesielle.

Noe jeg synes om forumet nå for tiden som jeg sa sist, det er aktivitet. Fy flate, den er høy. I tillegg har jeg lest så mange konge brukeranmeldelser. Takk til alle som orker å anmelde. Legger igjen en kommentar så ofte jeg kan. Oppfordrer også alle til å gjøre det.

Nå skal dette bli rene dagboka. Siden jeg skal snakke om en fantastisk god kake. Snickerskake heter den, og den var helt utrolig. Har smakt lignende med Cornflakes. Men her var det nøtter. Nydelig! Anbefales på det sterkeste.

Liker du kaker?
Over og ut.

HQ