Norsk
Vi går videre

Vi går videre

Skrevet av SirThomas den 25 januar 2020 klokken 00:42

Hang in there bro
- Mr. Red

Av alle mine såkalte venner her inne på nettforumet Gamereactor er det spesielt én som har stilt opp for meg gjennom tykt og tynt. Derfor velger jeg å dedikere tittelen og denne bloggen til ham - Marlboro Red.

Jeg ble skrevet ut igår. De siste ukene har ikke vært lette. Jeg kan ikke beskrive hvor langt nede min egen sinnsstilstand har vært, så jeg velger å skrive det samme her, som jeg gjorde til en god venninne av meg, Ingrid.

Fant det bare best å legge det ut slik det var.

Jeg tror mine første psykosesymptomer begynte å vise seg rundt november da du mistet faren din, for det gikk skikkelig inn på meg, det var også den helgen jeg reiste til Oslo - de fleste hjemme sa at jeg ikke var den samme når jeg kom tilbake.

Er jo ekstremt knyttet til min egen far som soner i Halden fengsel, og frykten for å miste han har jeg alltid kjent på, gitt det kriminelle livet han alltid har levd.

Men før det var jeg også i begravelse til en i september, hvor jeg satt igjen med en del skyldfølelse fordi han gikk bort RETT etter at jeg hadde lånt han penger til mat og jeg var i begravelsen to uker senere.

Det tok meg ganske hardt igjen noen måneder senere, når det hele først gikk opp for meg.

For å gjøre vondt verre, måtte jeg også vitne i en straffesak.

Gikk med så ekstreme doser av høy angst der i desember at av det som var igjen av meg da, lagde jeg meg min egen lille fantasiverden som jeg levde i.

Fungerte jo det, frem til jeg ble hentet. Fikk besøksforbud mot jenta også, så de siste ukene etter oppholdet på Huset har vært brukt på ekstremt mye depresjon. Sikkert min tyngste hittil.

Er først idag jeg har følt meg noenlunde som et POSITIVT menneske igjen.

Dette er natt til lørdag og jeg måtte få dette ut nå. Jeg har så smått begynt å se fremover igjen. Det var helt UTENKELIG for bare noen få dager siden mens jeg fortsatt lå i min egen mørke boble.

Vi går videre til neste runde, derfor må jeg bare benytte dette skamløse markedsføringsinnlegget til å invitere til BERGEN SER Filmfestival. Det er for lenge til BIFF akkurat nå.

HQ