Norsk
Blog

Fire år på GR!

I dag, 18.08.13, er starten på mitt femte år på GR. Litt av en reise, må jeg si. Eller kanskje utvikling er det riktige ordet. Ser enorm forskjell fra mine tidligere anmeldelser og kommentarer, til det jeg skriver nå. GR har også hjulpet meg til å forbedre skriveferdighetene mine, så takk for det!

Både i hvordan jeg formulerer meg og oppfører meg har endret seg mye på fire år, også på GR. Er mange ting jeg kan se tilbake til jeg ikke er spesielt stolt av, så jeg er glad jeg har endret meg siden den tid. En mer negativ endring er at jeg nå er ekstremt lite aktiv på forumene, holder mest til i kommentarfeltet på nyhetssaker for øyeblikket.

Jeg var en periode den nest mest aktive på siden, men som nevnt, aktiviteten har dessverre kun rast nedover og jeg er bare mindre og mindre aktiv. Jeg vet ikke, er det jeg eller GR som har endret seg? Antar at det er begge.

Følte at jeg nesten måtte skrive en blogg, for en gangs skyld. Spesielt med tanke på at jeg nå har fire år på GR! Håper det blir fire, gode år til, så får prøve å høyne aktivitetsnivået mitt innen den tid. Håper ingen plages av kort blogg, ikke stort mer å si som saken :P

HQ