Norsk

Mine 5 spillfavoritter

Jeg har spilt noen spill oppover årene. Noen opplevelser har vært gode, andre ikke fult så gode. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med kjøpene. Her kan du lese om mine 5 beste spillopplevelser.

1. Halo 3

Halo 3 har sine feil. For det første er det altfor kort og litt for lik de andre Halo spillene. Historien er enkel, men den fenger. Spillet har fantastisk lyd og god grafikk. Gameplayet er fantastisk i Halo 3. Alt føles perfekt og det er spessielt artig å spille Coop. Coop er kanskje den største styrken bortsett fra den glimrende multiplayeren. Rett og slett et fantastisk spill.

2. Half Life 2

Half Life 2 har en ganske lang singleplayer og imponerer gjennom hele spillet. Av de spillene jeg har prøvd er Half Life 2 det spillet med best fortellerteknikk. Spillet er morro hele tiden og spillet har en herlig stemning.

3. Bioshock

Bioshock er et fantastisk pent spill. Jeg elsker Rapture. Kampsystemet er enormt bra. Spillet er nesten perfekt på alle områdene, men det er noen oppdrag som er kjedelige og som GR sier. " Litt for mye backtracking." Spill og nyt Bioshock.

4. GTA IV

Byen i GTA IV er fantastisk. Levende og fin. Skytesystemet er bra og historien er bra. Det finnes mange Überfete oppdrag som f.eks ransoppdraget. I GTA IV kan du leke deg lenge. Det har nesten alt. Kule personer, fantastisk fysikk og kule Radiokanaler. Uheldigvis er det litt lite variasjon i oppdragene.

5. FarCry

FarCry kom som et sjokk for meg. For et spill!!
Fin grafikk, godt skytesystem og smarte fiender. Landskapene er nydelige. Uheldigvis er historien litt for dårlig, men FarCry er et godt spill som er verdt 99,- kr.

HQ