Norsk
SSBB Final-Smasher del 4

SSBB Final-Smasher del 4

Skrevet av Gamezfan den 16 januar 2009 klokken 22:33

Hei igjen. Jada, jeg vet det er lenge siden sist jeg la en del til bloggserien, men jeg har faktisk bedre ting å gjøre på. Les og kos dere!<b>

Luigi
Marios ikke fullt så berømte lillebror har et Final Smash som langt overgår brorens! Endelig for Luigi er det noe han kan bedre! Det er et ganske close-range smash, men hvis du klarer å samle mange fiender rundt deg har du en god fordel. Luigi begynner nemlig å danse! Og ikke nok med det, dansen påkaller sone rundt ham, som gjør ting med fienden, som prosentbygging, søvn og slow motion. Brukeren er den eneste som kan bevege seg fritt inni den. Påkall sonen, gå helt oppi fienden og slipp løs et Opp-Special-Attack!

Ness/Lucas
Småguttene med Psykiske krefter har det samme Final Smashet, med én forskjell, som jeg kommer til senere. De påkaller et meteorregn, som helt klart funker best på små baner, ettersom det ikke er så mange meteorer. De borrer seg gjennom alt, så om du gjemmer deg under enn så mye bane er du fremdeles ikke trygg! Den forskjellen jeg nevnte er at Ness' meteorer går i en vifteform, så den dekker større område, mens Lucas' faller rett ned og tettere.

Pit
"Engler daler ned i skjul," heter det. Det gjør ikke hæren av englesoldater Pit påkaller. De stupbomber deg. Han tilkaller nemlig en patrulje med englesoldater, som ser teite ut, med Mario-neser stikkende fram fra under hjelmene sine. Men poenget er, at med litt trening er det lett å dodge dem. Vær så god neste!

Pokémon Trainer
Squirtle, I choose you! Hydro Pump! Ivysaur, I choose you! Solar Beam! Charizard, I choose you! Fire Blast! Go, Triple Finish! It's Super Effective! Eller noe sånt. Han sier vel egentlig ikke "I choose you," og hvilke angrep de egentlig bruker, men det er ikke poenget. Poenget er at hvis trippelangrepet faktisk treffer, er det supereffektivt. Men heldigvis, eller dessverre, avhengig av om du er offer eller ofrer, er det ikke så ofte det treffer. Det er en rett, superkraftig stråle som går horisontalt gjennom hele banen. Trenger jeg å si mer?

Captain Falcon
Kapteinen i den litt tvilsomme drakten er faktisk kaptein i en svevende Racerbil, eller noe sånt. I hvert fall tilkaller han den ut på banen, den kjører foran ham, og blir noen truffet settes kampen i pause og en cutscene starter. Den/de som ble truffet ligger på banen, og Falcon kommer kjørende mot dem i sikkert omtrent 1000 kilometer i timen. Det høres veldig gøy ut. For Falcon, vel å merke. Ikke for de som blir overkjørt og slengt med stor kraft ut av banen. PS. Dette er det eneste FS-et som bruker en cutscene.

Og det var alt for i dag, og sikkert alt for en god stund videre hvis jeg fortsetter i samme tempo. Stay tuned, men ikke håp på for mye før i begynnelsen av Februar, dere kjenner jo meg. Snakkes!

HQ