Norsk
SSBB Final-Smasher del 2

SSBB Final-Smasher del 2

Skrevet av Gamezfan den 6 desember 2008 klokken 12:22

Her er jeg igjen med Final-Smashene mine. Jeg har egentlig ingenting å si, borstett fra takk for fine kommentarer på forrige del. Vel, her har du del to. Kos deg:

Sonic

Sonic, verdens raskeste pinnsvin har også selvfølgelig verdens raskeste Final Smash. Når han bruker Smash Ballen får han superkrefter av Kaos-krystaller, og raser rundt i en gullform. Han flyr faktisk. Dette er et ganske kraftig FS hvis du klarer å styre det, noe som er ganske vanskelig, selv om det ikke er så vanskelig som Pikachu sin, som ligner. Ett absolutt verdig Final Smash for det blå pinnsvinet!

Zelda/Sheik

Ninjaprinsessen har også et ekstremt kraftig FS. Dette Final Smashet er det samme om du er Zelda eller Sheik. Jeg trodde at det bare var Linkene og Pit som hadde bue, men ninjaprinsessen har tydeligvis også en, som er så ekstremt mye kraftigere, men så er det også et Final Smash, da. Hun drar fram buen og skyter en lyspil, som vi kjenner så godt fra Wind Waker, Ocarina of Time og Twilight Princess. Pilen er ganske smal, men har den evnen at den gjennomborrer alt, så du kan ta alle motstandere som er på samme høyde som deg. Det er også umulig å skjolde seg mot eller å unngå dette Final Smashet.

Ike

Det første ordet som kan beskrive Ike er: Sterk. Ike er den sterkeste av de fem sverdfolkene(seks hvis Pit gjelder), og har et kraftig FS. Det kan dessverre bare ramme én fiende, men den er likevel et spektakulært syn. Ike sender ut en flammebølge med ganske kort rekkevidde fra sverdet sitt. Og stakkars den den treffer! Ike bruker nemlig en forsterket versjon av sitt signaturangrep Aether, som er sånn ca. 20 ganger kraftigere enn det vanlige, og proppet med flammer. Oppe i lufta gir Ike deng med sverdet, før han farer ned igjen. Og sørg for å knipse et bilde på nedturen, sverdet hans er nemlig mitt i fiendens skritt! Ingen barn på dem, nei. Og nedslaget er kraftig. Final Smashet er som er berg-og-dal-bane-tur for offeret, først opp, så ned, og så opp og ut!

Yoshi

Den grønne lille dinosauren med joggesko sitt FS er en blanding av to forskjellige elementer fra et av mine favorittspill, Super Mario 64 DS. Det er en kombinasjon av Power-Flower-evnen hans, ildpust, og multiplayer-evnen som gir ham vinger på ryggen. Jippi, en ildsprutende dinosaur-engel! Jeg har faktisk ikke så mye mer å si om denne FS-en enn at den er sånn middels bra, siden jeg aldri spiller på Yoshi og sjelden har ham som motstander. Men det ser hvertfall veldig kult ut når han gjør det!

Jigglypuff

Velkommen til det desidert dårligste Final Smashet i spillet! Det kan lettest beskrives som at Ballong-Pokémonen blåses opp. Men plutselig er den full. Da roper hun "Jiggelyyy!!!" og krymper igjen. På alle baner som er større enn Brawl-versjonen av Yoshis Island og WarioWare-banen er dette håpløst. På de jeg nevnte kan det faktisk bli brukt til å dytte(eller slå når hun sier "Jiggelyyy!!!") fienden ut av banen. Men ellers: HÅPLØST!

HQ