Norsk
Hvordan forlenge levetiden til et golfspill? TGCTours har løsningen.

Hvordan forlenge levetiden til et golfspill? TGCTours har løsningen.

The Golf Club 2 er et spill jeg har spilt i lengre tid, men selv om det alltid kommer nye baner som er interessante, og man aldri trenger å spille samme bane to ganger i så måte blir det litt begrenset med underholdning etter hvert.

I slike spesielle spill er det viktig å ha gode venner å spille med for å kjenne litt på konkurranseinstinktet. Dessverre så er det noe begrenset interesse for golf i PlayStation-vennegjengen min. Alle jeg kjenner som spiller golf går heller en mil for å irritere seg over baller slått i skog og mark fremfor å ta del i min virtuelle golfverden.

Derfor ble jeg overlykkelig da jeg kom over TGCTours.com som hver uke gir meg en ny turnering å konkurrere i mot andre likesinnede virtuelle golfere. Dette er en side som drives på frivillig basis, og derfor er det hverken noen kostnader ved å delta eller premier å vinne. Det gjør meg heldigvis ingenting ettersom jeg nå får utløp for konkurranseinstinktet mitt hver eneste uke.

Jeg er langt i fra noen ekspert på virtuell golf (ei heller virkelig golf for den saks skyld), men oppsettet til TGCT gjør at jeg konkurrere mot jevngode spillere til enhver tid. Dette gjør det hele langt mer interessant, og det er ekstra motiverende å kjempe om opprykk til grupperingen over. Så langt har jeg kvalifisert meg til "prøve-opprykk" én gang, og da ble jeg så nervøs i påfølgende turnering at det gikk rett ned igjen. Jeg får med andre ord kjenne litt på følelsen til en toppidrettsutøver som ikke bare skal kunne utføre oppgavene sine, men også kontrollere det mentale med spillet.

TGCTours er et genialt konsept som jeg håper blir mer og mer populært blant alle de litt mer sære spillene jeg spiller, og ettersom jeg er stor fan av amerikansk idrett så blir det en del av slikt for min del.

HQ