Norsk
Brütal Legend - det neste Banjo-Kazooie?

Brütal Legend - det neste Banjo-Kazooie?

Skrevet av BrUS den 7 august 2009 klokken 23:56

Innenfor eventyrsjangeren har alltids vår kjære Nintendo dominert med titler som Super Mario, The Legend of Zelda, Banjo-Kazooie og lignende. Nå kommer derimot et nytt eventyrspill under tittelen "Brütal Legend" (ja, dette spillet er helt klart über ettersom det staves med en fin, tysk U med prikker ovenfor!) og dette spillet blir utviklet for hardcore-konsollene PS3 og Xbox 360.

Jeg husker hvor gøy jeg hadde det med Nintendo-titlene på Nintendo 64, spesielt Banjo-Kazooie var ett av mine favorittspill. Det er pussig, men hver gang jeg ser en trailer av Brütal Legend, så tenker jeg på nettopp det spillet.

Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det, men Brütal Legend ser ut til å bli et knakende godt eventyrspill, til tross for at grafikken ikke imponerer. At grafikken ikke er førsteprioritet i dette tilfellet, får meg bare til å tenke på at utviklerne prioriterer gameplay fremfor annet, noe som virkelig varmer hjertet. Hvis vi tenker etter, er det andre utviklere som prioterer slik som dette? Nintendos utviklere! Nettopp... Nintendos Wii-konsoll er ikke en kraftig maskin, men alikevel er eventyrspillene på denne konsollen bare herlige (med unntak av noen 3.-partsutviklede spill...) Grafikken når ikke toppen, men gameplay (og litt annet) tar igjen for dette minuset. Det er nettopp det jeg håper Brütal Legend blir - et nytt Banjo-Kazooie i form av heavy metal.

Nå venter jeg bare i spenning på oktober (lanseringsmåned for Brütal Legend) og håper på bra resultat. Skuffelser kan komme i form av: uferdig produkt/hastverksarbeid, spillet er bugga, Activision greier på en eller annen måte å gjenoppta saken (cheeky bas...) eller de andre vanlige årsakene. Inntil da gleder jeg meg til å se rock- og metalstjernene headbange som aldri før.

HQ