Norsk
Gamereactor
artikler

Disse spillene savnet vi på E3 2010

Intrykkene har lagt seg, og selv om mange spennende avsløringer fant sted, er det selvfølgelig alltid noen som vil ha mer. Vi i redaksjonen tilhører sistnevnte, og dette savnet vi på E3-messen...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last Guardian

Det har vært stille fra Team Ico siden forrige E3, da deres nye spill The Last Guardian ble avduket. Som tilhengere av både Ico og Shadow of the Colossus, to spill med uovertruffen atmosfære som fokusområde, er det klart vi er spente på hva den kreative smeltedigelen av en gjeng har pønsket ut i sin neste satsning. Grunnen til vårt savn av The Last Guardian under årets E3 er enkel: ingen vet hva slags spill Team Ico holder på med, men mange gleder seg. Det er på tide å ri mindre på omdømmet sitt, og gi oss noe konkret. Vær så snill.

Disse spillene savnet vi på E3 2010
Dessverre ingen fabeldyr å se i Los Angeles.

The Elder Scrolls V

Dette er en annonse:

Akkurat nå føles det som om det aldri har vært mindre info om et spill noensinne, for The Elder Scrolls V er kun annonsert, det er på vei, det vil slippes, en eller annen gang, og sånn er det med den saken. Det føltes ikke usannsynlig å få en flik av info om det neste Elder Scrolls-spillet under årets E3-messe, men den gang ei, hei på deg. Forhåpentligvis er Bethesda oppsatt på å bruke stillheten og tiden til å gjøre spillet best mulig, i ekte Blizzard-ånd.

Disse spillene savnet vi på E3 2010
Diskoteket ligger til høyre for deg. Bilde fra Oblivion.

Batman: Arkham Asylum 2

At Batman: Arkham Asylum skulle bli et av fjorårets aller beste spill, var det få som forutså. Av den grunn tok det ikke lang tid før oppfølgeren ble annonsert, nok en gang med Joker i hovedsetet. Å få mer info på E3 hadde ikke vært usannsynlig, men verken bilder eller film var å spore fra Batman-universet.

Dette er en annonse:
Disse spillene savnet vi på E3 2010
Barneselskapet til lille Ole ble ikke den helt store suksessen.

Wii Vitality Sensor

Ingen her i redaksjonen har hoppet i taket og satt seg på knær i påvente av Wii Vitality Sensor, men det hadde vitterlig vært interessant å få noe mer info rundt hva som har skjedd med denne lille fingerbøllen. Da Nintendo viste fram Wii Fit 2-tilbehøret i fjor var det snakk om at Vitality Sensor skulle forandre hjemmetrening totalt, men i år har visst pulsmåleren forsvunnet som dugg for solen. Med tanke på treningsspillene som er annonsert til Kinect hadde det nok vært mindre heldig av Nintendo å hente fram mer plastikk under pressekonferansen sin. Mon tro om dette er Nintendos nyeste tilfelle av "abandonware"?

Disse spillene savnet vi på E3 2010
Nintendo fikk ikke ut fingeren i forbindelse med Wii Vitality Sensor

Half-Life 2: Episode Three

Portal 2 ser absolutt lovende ut, men det vi virkelig håpet å få se var ny Half-Life-info. Grunnen Valve oppga for å lage episoder etter Half-Life 2, var at ventetiden skulle forkortes - ironisk nok. Takk for ingenting! Nå har vi måtte vente så lenge at vi snart gnager av oss et bein i ren fortvilelse. Vær så snill Valve, vis bare et bilde, bare et livstegn fra tidenes mest fantastiske skytespillserie.

Disse spillene savnet vi på E3 2010
Ikke ta oppmerksomheten fra Gordon, Alyx.

L.A. Noir

Besøk Los Angeles på 40-tallet, i denne åpne, noir-inspirerte detektiv-fortellingen. Vi håpet å få se hvordan vi skal kunne meske oss med forbrytelser og lavpanna moral - mens sur jazz hviner i bakgrunnen - i Rockstars kommende sandkassespill. Men ingenting ble vist frem. Rockstar skal visstnok ha avlyst besøket på spillmessen i siste liten, og ønsker heller å vise frem spillene ved en senere anledning. Rockstar må ha misforstått. Vi vil ha noir-info, og vi vil ha den nå!

Disse spillene savnet vi på E3 2010
Natteliv i Los Angeles, men ingen livstegn på spillmessen.

Beyond Good and Evil 2

Det første Beyond Good and Evil-spillet kom som lyn fra klar himmel, ble en kritikersuksess, men dessverre ingen kommersiell suksess. Fansen av serien har gapet høyt etter en oppfølger, og det lille vi har sett virker utrolig lovende. Men det er fortsatt usikkerhet som svirrer rundt spillets utvikling, mye basert på utgiveren Ubisofts blandede signaler, som sår tvil om at spillet noengang vil se dagslyset (livstegn ble vist i dag, -red.) Derfor hadde det vært ekstra velkomment å se en demonstrasjon eller trailer på spillmessen.

Disse spillene savnet vi på E3 2010
Griselekker trøye, kompis.


Loading next content