LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      anmeldelser
      Borderlands: The Handsome Collection

      Borderlands: The Handsome Collection

      Borderlands er tilbake i ny dress og er kjekkere enn noen gang! Vi har testet spillsamlingen på Playstation 4...

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Hva er The Handsome Collection spør du kanskje deg selv? Det er en samling med Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel med alt av DLCer i ny og oppgradert versjon til PS4 og Xbox One. Nå mumler du muligens at du allerede har disse spillene til PS3/360... Men har du dem i en samling med oppgradert grafikk som støtter 1080p og 60 bilder i sekundet, med alt av DLCer, hele 12 spillbare figurer, og muligheter for splitscreen co-op med ikke 2, ikke 3, men 4 spillere?! Ikke det? Hvorfor ikke? Er du ikke en fan kanskje?!

      HQ

      Beklager, jeg ble litt revet med der, men det er bare fordi Borderlands er så gøy, og dette er jo Borderlands, bare penere. Det er riktignok ikke like skarpt og klart som på PC, men det er ikke langt unna. Nevnte jeg at man kan importere spilldata fra de tidligere versjonene så man ikke trenger å begynne helt fra begynnelsen med en helt ny figur? For det kan man. Man kan også spille splitscreen co-op med 4 spillere, nevnte jeg det? Hæ?! Å ja, se der ja. Men det er jo ganske kult å ha mulighet til noe i enspillerdelen som hittil har vær begrenset til flerspillerdelen eller vs modus i spill som Halo og Call of Duty.

      Borderlands: The Handsome CollectionBorderlands: The Handsome CollectionBorderlands: The Handsome Collection
      Dette er en annonse:

      Hvis jeg skal pirke litt i lakken må jeg vel innrømme at porteringen kanskje ikke har vært helt optimal fra Gearbox og 2K sin side. Spillene sliter litt med å opprettholde bildeoppdateringen, og lyden og bildet hakker litt til tider, spesielt når det er mer enn en spiller. I tillegg må man avslutte spillet og starte det på nytt hvis man skal bytte mellom Pre-Sequel og Borderlands 2. Det virker riktignok som utviklerne gjør sitt for å fikse disse småfeilene, skal jeg dømme ut ifra oppdateringen på 8 GB som måtte installeres før jeg kunne spille.

      HQ

      Har du aldri spilt Borderlands før er The Handsome Collection absolutt stedet å starte. Du får ekstremt mye spill for en veldig grei pris, og du slipper å spille gjennom den ekstremt antiklimatiske slutten til det første Borderlands-spillet... ugh.

      Har du, som meg, spilt veldig mye Borderlands, er det ikke noe vits å kjøpe denne samlingen hvis man forventer noe helt nytt. Jeg anbefaler dette til de som savner spillene til den nye generasjonen konsoller, som gjerne skulle sett Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel få en liten ansiktsløftning, og som synes det er gøyere å skyte på ting når man er flere i sofaen.

      Dette er en annonse:

      Hvis du vil lese anmeldelsene av de to spillene i samlingen, så finner du Borderlands 2 her og The Pre-Sequel her.

      Borderlands: The Handsome CollectionBorderlands: The Handsome Collection
      08 Gamereactor Norge
      8 / 10
      +
      Bedre grafikk, seks år med Borderlands samlet på ett sted, superduper splitscreen co-op.
      -
      Lyd og bilde hakker til tider, virker som figuren min beveger seg tregere enn i tidligere spill og menyen skaleres ikke når man spiller med splitscreen.
      overall score
      er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

      Relaterte tekster

      1
      Borderlands 2 får gratis utvidelse

      Borderlands 2 får gratis utvidelse

      NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

      Borderlands 2 er nesten sju år gammelt, men takket være en gratis grafikkoppdatering til Borderlands: The Handsome Collection har spillet virkelig havnet på folks radar...

      3
      Borderlands blir film

      Borderlands blir film

      NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

      Take-Two og Lionsgate annonserte overraskende før helgen at de jobber med filmprosjektet Borderlands. Blant produsentene finner vi Avi og Ari Arad, som tidligere har...



      Loading next content